AJANKOHTAISTA

 

 

OLEMME KESÄLOMALLA 29.6.-2.8.2020

Olemme kesälomalla 29.6.-2.8. Tänä aikana myös myymälämme on suljettu. Verkkokauppamme on avoinna myös lomamme aikana, mutta tilauksia ei toimiteta 29.6.-21.7. välisenä aikana. 
Livenä pääset shoppailemaan tuotteitamme lomamme aikana 24.7.-26.7. Uplake-agilitykisoissa Ylöjärvellä, jossa olemme myyntipisteemme kanssa.

 

AUKIOLOAJAT

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Tervetuloa ostoksille! Hieronta-, trimmaus-, ravitsemusneuvonta- ja suuuhygienia-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella. Voit tulla myös ostoksille varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan ilmoitat ensin tulostasi.

 

DOBO-KURSSIT JATKUVAT SYKSYLLÄ 2020

Kevään 2020 dobo-kurssit on valitettavasti jouduttu keskeyttämään ja perumaan koronapandemian vuoksi. Näillä näkymin seuraavat kurssit alkavat jälleen syksyllä, mikäli se on tällöin mahdollista koronatilanteen vuoksi.
Lisätietoa tulevista kursseista löydät Dobokoulutukset-sivulla. 

 

VALKEAKOSKEN VASTAANOTTOPÄIVÄT

Hierontaa ja Emmi Pet -hammashoitoja Valkeakosken Mustin ja Mirrin tiloissa:

- perjantaina 11.9.2020

Varaukset Koirapalvelu Origon kautta.

 

TAMPEREEN VASTAANOTTO

Otan asiakkaita vastaan Tampereella torstaisin Eläinklinikka Timantissa Härmälässä. Varaukset Tampereen vastaanotolle tehdään suoraan Timantin ajanvarauksen kautta.

 

 

 

Go to top