Dobo on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, joka kehittää sekä koiran että ohjaajan kehonhallintaa, tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Lisäksi laji kehittää myös koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

Koulutuksia järjestetään Kana-areenan tokohallissa Länkipohjassa sekä TamSK Koiraurheilukeskuksessa Tampereella ja kouluttajana toimii dobo-koulutusohjaaja Jenni Kaipainen Koirapalvelu Origosta.

Dobo-tutustumispäivään ja dobo-koulutuksiin ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset yli 6 kk ikäiset koirat. Konsultoi kuitenkin eläinlääkäriä ennen harjoittelun aloittamista, mikäli koirallasi on ollut jokin vamma tai sillä on jokin rakenteellinen ongelma.

     

Dobokurssi Tampereella

Paikka: TamSK Koiraurheilukeskus, Luhtaantie 58, 33560 Tampere
Aika: Torstaisin 2.9.-23.9. klo 19-20 (neljä kertaa)
Hinta: 78 €

 

Dobokurssi Länkipohjassa

Paikka: Kana-Areena, Länkipohjantie 8, 35400 Längelmäki
Aika: Suunnitteilla syksylle 2021
Hinta:  67 €

 

 

Ryhmiin mahtuu kuusi koirakkoa/ryhmä.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit ja Tyky-kuntosetelit.

 

 

Dobo-harjoituksia tehdään pääasiassa varta vasten lajiin suunnitelluilla dobo-palloilla sekä tasapainotyynyillä. Kurssille et tarvitse omia välineitä. Mikäli dobo-kärpänen puraisee ja haluat hankkia myös omia välineitä, voit tilata niitä Koirapalvelu Origon kautta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info(a)koirapalveluorigo.fi, 045 6100 184/Jenni Kaipainen

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös koirasi rotu ja säkäkorkeus, jotta pystymme takaamaan kaikille sopivankokoiset harjoitteluvälineet.

Go to top