LYMED DOG™-PAINEVAATTEET

 

 

 

 

YKSILÖLLISET, LÄÄKINNÄLLISTEKNISET MITTATILAUSTUOTTEET KOIRILLE

•  Rauhoittamiseen

•  Keskittymiskyvyn lisäämiseen

•  Suorituksesta palautumiseen

•  Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, kivunhoitoon

•  Kouluttamisen tukena ja työkaluna

•  Post-operatiiviseen arpihoitoon sekä turvotuksen ehkäisyyn

 

Painevaatteita käytetään koirien rauhoittamiseen ja keskittymisen parantamiseen, myös suorituksen aikana, sekä stressaavista tilanteista toipumiseen. Tuotteet soveltuvat suoritusten ja työtehtävien jälkeiseen palautumiseen.

Lymed Dog™-tuotteilla voidaan vaikuttaa erilaisiin neurologisista vaivoista johtuviin ongelmiin. Lymed Dog™-tuotteiden käyttökohteita voivat myös olla mm. paukkuherkkyys, pelkotilat, ahdistus tai ylivilkkaus.

Lymed Dog™ -painevaatteilla pystytään vaikuttamaan eläimen lihastonukseen, vaikuttaen näin kehonhallintaan. Painevaatteiden avulla voidaan lieventää akuuttia tai kroonista kipua sekä tukea post-operatiivista toipumista.

Painevaate sopii käytettäväksi työkaluna koiran koulutuksessa. Oikein käytettynä, ja tapauksesta riippuen, painevaate voi tukea koulutusprosessia esimerkiksi tasaamalla eläimen äärimmäisiä reaktioita ja tunnetiloja. Lymed Dog™-painevaatteen käyttö koulutustilanteissa vaatii perehtymistä. Varsinainen painevaatteen käyttö, esimerkiksi koulutuksen tai suoritteen tukena, voi alkaa vasta kun koira on totutettu vaatteeseen huolellisesti.

Lymed Dog™-painevaatteiden käyttäjinä voivat olla esimerkiksi urheilu- ja harrastuskoirat, avustaja- ja opaskoirat, haju- ja pelastuskoirat sekä virkakoirat.

 

Lymed Dog™ -mallistoon kuuluvat myös erilliset kompressiovaatteet kilpaileville vinttikoiraroduille. Näissä tuotteissa on kovempi, progressiivinen paine, joka keskittyy erityisesti aineenvaihdunnan tehostamiseen. Vinttikoiraroduille suunnatut tuotteet ovat suunniteltu ainoastaan suorituksen jälkeisen, lyhytaikaiseen käyttöön, palauttamisen tueksi.

 

Kaikki painevaatteet valmistetaan yksilöllisesti mittojen mukaan.

 

Hinnasto

Paita 199,55 €
Haalari 291,95 €
Vinttikoirahaalari 329,50 €
Mittaus- ja sovituspalkkio 20 €
Go to top