TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Fluffy Nyami -hihna S/M

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 31,90 €
Alennus
Hinta / kg:
ValmistajatFloramicato
Kuvaus

Treenihihna, joka varmasti saa koirasi innostumaan!

Hihnan punoksessa fleeceä ja tekokarvaa. Fleecepehmusteinen kädensija. Kädensijan alapuolella namitasku sekä vinku. Vinku on tarrataskun takana, joten sen voi halutessaan poistaa hihnasta.

Hihnan pituus n. 120 cm
Hihnan leveys n. 2,5 cm
Nami- ja vinkutaskuosion koko n. 6 cm x 26 cm
Lukon pituus 6,5 cm.

Sopiva erityisesti mini- ja medikokoisille koirille.

Huomioithan hihnaa käyttäessäsi, ettei kilpailutilanteessa rata-alueelle saa tuoda leluja!

Värivaihtoehdot: Turkoosi-harmaa, pinkki-lime, oranssi-violetti-lime ja lime-keltainen-punainen. 

Go to top