TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Lumitube-valopanta

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 24,90 €
Alennus
Hinta / kg:
ValmistajatRedDingo
Kuvaus

Vedenkestävä led-valopanta, jonka voit leikata juuri sinun koirallesi sopivaksi.

 

Pantaa saatavilla kahdessa pituudessa ja sen voi leikata juuri sopivan mittaiseksi. Sopiva mittaiseksi leikatun pannan saa helposti pujotettua koiran kaulaan avaamatta.

Panta on varustettu kahdella kirkkaalla led-valolla näkyvyyden takaamiseksi.

Lumitube-panta on täysin vedenpitävä ja se sopii kaikkiin keleihin ja sen kanssa voi mennä myös uimaan.

Panta toimii toimii yhdellä AAA-paristolla (sisältyy pakettiin).

Kaksi kokoa:
S-M (15-50cm)
S-L (15-80cm)

Neljä väriä:
lila, sininen, punainen, vihreä

Go to top