TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Salme Mujunen: Agilityradat osa1

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 19,90 €
Alennus
Hinta / kg:
Kuvaus

Agilityradat, osa 1

Kirja on A4-kokoinen, 224-sivuinen, pehmeäkantinen.

Kirjassa on 200 kpl 1- ja 2-luokan ratoja, sekä agility- että hyppyratoja.

Agilityradat, osa 1 selvittää, mitä asioita kirjoittaja, agilitytuomari kymmenvuotisella kokemuksellaan, testaa ykkösluokassa. Kuinka vaatimukset nousevat kakkosluokkaan? Mihin ihanneajat perustuvat? Mihin ykkös- ja kakkosluokan radoilla pyritään? Kirja alkaa agilityn ajatuksia aukovalla tekstiosuudella ja jatkuu ratapiirroksiin.

Rataprofiilien vaatimustaso nousee loogisesti ykkösluokasta kakkosluokkaan. Siten ne palvelevat hyvin koirakoiden kehitystä ja kannustavat harjoittelemaan perusasioita huolellisesti. Perusosaaminen on se erinomainen pohja, jolle kaikki agilityn erikoisuudet voidaan myöhemmin lisätä. Mitään ei voi lisätä, jos perusta alkaa sortua.

Kirjan ykkösosassa on 200 kappaletta ratapiirroksia, joissa nimenomaan keskitytään perusharjoitteisiin.

Kirja on erinomainen hankinta jokaiselle agilitykilpailijalle ja koulutusohjaajalle.

Go to top