TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Salme Mujunen: Koiran rakenne - laaja oppimäärä

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 59,90 €
Alennus
Hinta / kg:
Kuvaus

Koiran rakenne, laaja oppimäärä on paitsi tietokirja, myös ennen kaikkea oppikirja. Et vain lue sitä passiivisesti, vaan opit katsomalla, tekemällä, harjoittelemalla ja itse oivaltamalla! Tämä kirja auttaa sinut syvälle koiran rakenteen ytimeen.

Koiran rakenne, laaja oppimäärä on A4-kokoinen, 777-sivuinen teos, jossa on yli 2000 kuvaa ja 242 harjoitustehtävää.

Kirjan kunnianhimoisena tavoitteena on antaa lukijalle - Sinulle - työkaluja, joiden avulla opit erottamaan olennaisen epäolennaisesta, näkemään koiran rakenteen kaikki yksityiskohdat ja ymmärtämään niistä muodostuvan kokonaisuuden. Koiran rakenne (mittasuhteet, etu- ja takakulmaukset, lanneosa, lantio, ylälinja, rintakehä jne.) käydään yksityiskohtaisesti läpi ja niitä kaikkia myös harjoitellaan. Juuri harjoitustehtävät syventävät osaamisesi aivan uudelle tasolle!

Kirja esittelee koirien tyyppiopin 2000-luvun laajennuksineen. Kirjan myötä niin kutsutun peruskoiran rakenne ja liiketapa avaavat sinulle ymmärryksen eri koirarotujen rakenteisiin, yksilöllisiin piirteisiin ja näin rodut asettautuvat loogisesti koirarotujen yhteiselle maailmankartalle.

Kirjan luettuasi ja harjoitustehtävät tehtyäsi Sinusta tulee koiran rakenteen ja liikkeen asiantuntija: ymmärrät mm. rakenteen ja liikkeen välisen yhteyden, osaat havainnoida koiran voimantuoton ja iskunvaimennuskapasiteetin laadulliset ja määrälliset vaihtelut, tunnistat riskitekijät koiran tukirakenteessa ja nivelissä, erotat tyypeittäin normaalin ja epänormaalin rakenteen. Kirjan lopullisena tavoitteena on, että kykenet valmistamaan harrastamasi rodun ihannesilhuetin kynologisesti perustellen, rotumääritelmän kuvallisena esityksenä.

Kirja lähestyy koiran rakennetta ja liikettä luonnontieteiden - mekaniikan, fysiikan ja matematiikan - työkaluin. Se johdattaa sinut eettiseen koiran omistamiseen, -kasvattamiseen ja yleisesti koiran hyvinvointia peräänkuuluttavaan koiraharrastukseen. Koiran terve rakenne, liike ja hyvinvointi ovat tämän kirjan keskeisiä teemoja.


Tämä kirja on tarkoitettu juuri sinulle, joka…
- haluat kasvattaa ja omistaa hyvärakenteisia koiria
- koiran terve rakenne on sinulle eettisesti tärkeä kriteeri rodun ja yksilön valinnassa
- olet kiinnostunut koiranäyttelyistä
- tavoittelet koirasi kanssa menestystä koiranäyttelyissä
- suunnittelet ulkomuototuomarin uraa
- haluat ymmärtää, mistä urheilu- ja harrastuskoiran iskunvaimennus ja voimantuotto syntyvät
- olet agilityharrastaja, jolle koiran rakenteen ja liikkeen soveltuvuus lajiin on tärkeää
- haluat oppia erottamaan terveen ja normaalin rakenteen epäterveestä ja sairaasta
- haluat oppia tunnistamaan koiran epänormaalit liikkeet: epäpuhtauden, keventämisen, ontumisen
- haluat syventää tietojasi koirien rakenteellis-toiminnallisista tyypeistä ja ymmärtää niiden vaikutukset koiran liikkumiseen
- haluat oppia tunnistamaan koirien anatomiset riskit ja ymmärtää, kuinka ne konkretisoituvat koiran elämässä
- haluat oppia kokeilemaan myös oman kehosi kautta koiran rakenteen ja liikkeen lainalaisuuksia (mahdollisuus ymmärtää syvällisesti!)
- haluat oppia tarkastelemaan koiran rakennetta luonnontieteiden tarjoamin työkaluin
- opit parhaiten tekemällä ja harjoittelemalla
- arvostat laajaa kuvitusta ja kuvituksen avulla tekstin selkeää havainnollistamista
- koet, että koirien fyysinen ja henkinen hyvinvointi on Sinulle tärkeää

Go to top