TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Salme Mujunen: Pennun polku puolivuotiaaksi

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 24,90 €
Alennus
Hinta / kg:
Kuvaus

Pennun ensimmäiset kuukaudet uudessa kodissa ovat tärkeitä aikoja koko sen loppuelämää ajatellen. Riippuu pitkälti pennun kasvattajasta, kuinka laajasti hän ennättää ohjeistaa uusia pennunottajia – valitettavasti aina aika ei riitä selvittämään kaikille kaikkea. Kuitenkin jokainen kasvattaja toivoo, että pennunottaja osaa ja pystyy huolehtimaan koirastaan hyvin ja kykenee opettamaan sille arjessa tarvittavat perustaidot.

Tähän haasteeseen Pennun polku puolivuotiaaksi -kirja on kirjoitettu, koirankasvattajan työkaluksi. Se on kirja, joka kannattaa antaa pennunottajalle koirakaupan yhteydessä – tai vieläkin mieluummin jo silloin, kun pentu varataan kasvattajalta. Näin pennunottaja voi omaksua sisällön ennen pennun saapumista, kysyä lisätietoja ja perehtyä aihealueeseen.

Kirja ohjeistaa siihen, millaista elämä on pennun kanssa sen ensimmäisen puolen vuoden aikana:
- Millainen koira on verrattuna ihmiseen eli mitä siltä voi odottaa ja mitä ei?
- Miten välittää oikeanlainen asenne koiranpitoon ja siihen, mitä tuleva koirallinen elämä sisältää?
- Millainen eläin koira on ja mikä sille on hyväksi?
- Millaiseksi elämä muuttuu, kun siihen tassuttelee koiranpentu?
- Mitä ja miten harjoitella, että pentu oppii perheen säännöt ja arjessa tarvittavat perustaidot?

Paitsi, että kirja johdattaa pennunostajan sisälle pennun omaan maailmaan, kirja myös kannustaa pennunostajaa tuottamaan kasvattajalle tietoa kasvatistaan koko sen elämän ajan. Tietoa etenkin terveyden ja luonteen osalta eli rodunjalostukseen vahvasti vaikuttavista asioista.

Pennun polku puolivuotiaaksi -kirja arvostaa kasvattajan työtä ja tukee häntä entistäkin parempaan pennunottajien ohjeistukseen.
Panostaminen kunnollisiin hoito- ja ruokintaohjeisiin on kannattava sijoitus, sillä on kaikille tahoille hyvin raskasta, jos pennunottaja ajautuu vaikeuksiin pentunsa kanssa. Ongelmien ennaltaehkäisy on siksi kaikkien – kasvattajan, pennun sekä pennunostajan – kannalta ehdottoman järkevää. Monet ongelmat kun syntyvät tietämättömyydestä ja alkavat siksi kehittyä jo ensimmäisinä päivinä, kun koiranpentu muuttaa uuteen kotiinsa. Tähän haasteeseen ilmestyvä kirja pyrkii vastaamaan – välittämään tietoa siitä, mitkä tekijät altistavat ongelmille, kuinka niitä voi tunnistaa, ennaltaehkäistä ja korjata.

Pennun polku puolivuotiaaksi -kirja on kuvitettu, havainnollinen ja helppolukuinen teos. Se on A5-kokoinen ja siinä on 220 sivua.

Go to top