TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Salme Mujunen: Saalisvietti koiraharrastuksessa

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 39,90 €
Alennus
Hinta / kg:
Kuvaus

Saalisvietti koiraharrastuksessa -kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen näkemyksen koirien lajityypillisestä käyttäytymisestä, jossa saalisvietti on merkitsevässä roolissa: kuinka saalisvietti näkyy arjessa, miten se limittyy koiran koulutukseen, ja millä eri tavoin se vaikuttaa kokeissa ja kilpailuissa menestymiseen?

Kirjan aihealueet laajentuvat teoksen edetessä saalisvietistä ja saalisleikittämisestä myös sen oheisilmiöihin kuten palkitsemiseen, vireen tasonhallintaan, yleiseen hallintaan, turhaumaan, patoamiseen, puolustusviettiin ja pakotteisiin. Kirjassa käsitellään myös mm. rankaisua, aggressiota, terävyyttä, hermorakennetta ja vietti-pakko-vietti -koulutustapaa.

Näiden teemojen lisäksi kirjassa tarkastellaan saalisvietin merkitystä eri koirarotujen jalostuksessa, käydään läpi käyttö- ja seurakoirien eroja, rotujen välisiä eroja saalisvietin määrässä ja painotuksessa ja opastetaan saalisviettisen harrastuskoiran valinnassa.

Kirjassa on yksityiskohtaisesti selvitetty palkitsemiseen ja vireensäätelyyn soveltuva saalisleikittäminen. Kirjassa on myös saalisleikitykseen perustuvat harjoitusohjelmat tottelevaisuuskokeita, palveluskoirakokeita ja agilitykilpailuita varten. Harjoitusohjelmien avulla koirille rakennetaan koe- ja kilpailukestävyys, viettivoima ja vauhdikkuus osaksi koesuoritusta.

Tervetuloa tutustumaan saalisvietin maailmaan
ja ymmärtämään koiraa sen viettirakenteiden kautta!

Koko A4, 168 sivua, kovakantinen.

Go to top