TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Beco-pallo köydellä

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 9,90 €
Alennus
Hinta / kg:
ValmistajatBeco Pets
Kuvaus

Ekologinen, biohajoavasta materiaalista tehty todella kestävä pallo on valmistettu luonnonkumista ja riisinkuorikuiduista.Pallon epätasainen pinta saa pallon pomppimaan ja kierimään arvaamattomasti, mikä lisää leikin hauskuutta.

100% puuvillasta valmistetun köyden avulla voit heittää Beco-pallon vieläkin kauemmaksi.


Mahtava yhdistelmä noutamiseen ja vetoleikkeihin.

Turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta koirallesi!

Pallon halkaisija 5,5 cm.

Värivaihtoehdot: pinkki, sininen, vihreä

Go to top