TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: info(a)koirapalveluorigo.fi 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Orbee Double-Tuff -lelu, M

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 17,90 €
Alennus
Hinta / kg:
ValmistajatPlanet Dog
Kuvaus

Kestävä, pomppiva, kelluva lelu, jonka voi myös täyttää herkuilla.

Orbee Tuff -lelut on tehty Planet Dogin omassa laboratoriossaan kehittämästään pehmeästä ja erittäin kestävästä kumiyhdisteestä. Lelujen materiaali on kierrätettävää, eikä se sisällä myrkyllisiä ainesosia.

Orbee Tuff -lelut ovat kelluvia, pomppivia ja tuoksuvat mintulta.

Double-Tuff lelu pomppii muotonsa vuoksi arvaamattomiin suuntiin ja tekee leikkihetkestä hauskan. Lelussa on myös aukko, josta sen voi täyttää ruoalla tai herkuilla. Toimii siis myös aktivointileluna!

Lelun pituus: 10 cm.

Toimitettavan tuotteen väri vaihtelee: vihreä, violetti, teräksenharmaa. Voit esittää väritoiveen, mutta sitä ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Go to top