TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Pure Petfood

Tulokset 1 - 5 / 5
Pure_Turkey_Terrific

Pure Turkey Terrific 500 g

Myyntihinta: 17,00 €
Alennus:
Hinta / KG:  

Tuotetiedot

Pure_Duck_Delight

Pure Duck Delight 500 g

Myyntihinta: 16,00 €
Alennus:
Hinta / KG:  

Tuotetiedot

Pure_Chicken_Dinner

Pure Chicken Dinner 500 g

Myyntihinta: 13,00 €
Alennus:
Hinta / KG:  

Tuotetiedot

Pure_Fish_Supper

Pure Fish Supper 500 g

Myyntihinta: 22,50 €
Alennus:
Hinta / KG:  

Tuotetiedot

Pure_Vegi_Plus

Pure Vegi Plus 500 g

Myyntihinta: 13,00 €
Alennus:
Hinta / KG:  

Tuotetiedot

Go to top