TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Canius® maitohappobakteeriseos 60 g

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 16,90 €
Alennus
Hinta / kg:
ValmistajatVetcare Oy
Kuvaus

Canius® jauheen sisältämät suomalaisista koirista peräisin olevat suoliston maitohappobakteerit laskevat pH:ta ja vähentävät tautia aiheuttavien bakteerien määrää sekä muokkaavat koiran suolistomikrobistoa ja olosuhteita hyödyllisten mikrobien kasvua suosivaksi. Canius® jauhetta suositellaan ruoansulatuskanavan bakteeritoiminnan häiriötiloihin, kuten antibioottikuurien jälkeen ja äkillisiin tai toistuviin suolistohäiriöihin.

Mihin Caniusta käytetään?
- Antibioottikuurin jälkeen (vähintään 30 päivää)
- Soveltuu myös kantaville ja imettäville nartuille (vähintään 30 päivää)
- Ruokinnan muutokset (7-30 päivää)
- Koiraa rasittavat elämäntilanteet ja elämänmuutokset, kuten matkat, näyttelyt ja kokeet (7-30 päivää)
- Koiralle, jolla on akuutti tai toistuva suolistohäiriö (7-30 päivää)
Canius® jauhe sekoitetaan ruoan tai juoman joukkoon.

Käyttöohje:
Yli 3 kg koiralle: 2 g (noin 1 teelusikallinen) kerran vuorokaudessa ruokaan sekoitettuna.
1-3 kg koirille 1 g (1/2 tl) kerran vuorokaudessa ruokaan sekoitettuna.

Valmistetta käytetään vähintään 7 päivän kuureina. Sopii tarvittaessa myös jatkuvaan käyttöön.

SÄILYVYYS: Säilyy suljettuna huoneenlämmössä alle 25°C lämpötilassa 6kk ja jääkaapissa alle 8°C lämpötilassa 2 vuotta valmistuspäivästä. Avattu pakkaus säilyy 3kk huoneenlämmössä.

Valmistaja: Vetcare Oy


Ainesosat:
Teknologinen lisäaine maidon ja kauran fermentointiin: Lactobacillus fermentum NCIMB 41636, Lactobacillus plantarum NCIMB 41638 ja Lactobacillus rhamnosus NCIMB 41640, yhteensä vähintään 3x1011 pmy/kg.
Kantaja-aineet: Kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, piioksidi.
Ravintoaineet: Raakarasva 0,27 %, raakavalkuainen 3,1 %, raakakuitu 0,8 %, tuhka 41,81 %, kalsium 146 mg/g, fosfori 7,1 mg/g, kosteus alle 2,5 %.

Go to top