TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: info(a)koirapalveluorigo.fi 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Aqua Dog -juomapullo

Tulosta
aqua_dog_vesipullo_koiralle_pinkki_sininen_savunvarinen (1)
aqua_dog_vesipullo_koiralle_
aqua_dog_vesipullo_koiralle
Hinta
Myyntihinta 11,90 €
Alennus
Hinta / kg:
Kuvaus

Vesipullo ja kuppi nerokkaasti samassa tuotteessa!

Purista pulloa, jolloin vesi nousee kuppiin. Kun lakkaat puristamasta, vesi palaa takaisin pulloon.

Mukana tulevalla narulla voit kiinnittää pullon esim reppuun tai vyölenkkiin, jolloin pullo kulkee helposti reissussa mukana.

Pullon vetoisuus: 5,5 dl.

Kolme väriä: pinkki, sininen ja savu.

Go to top