TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

B&B orgaaninen Jojoba shampoo 100 ml

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 8,90 €
Alennus
Hinta / kg:
ValmistajatB&B
Kuvaus

Huippulaatua oikeaan hintaan. Mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää, laimennus 1:10. Antaa kauniin turkin, helppo huuhdella. Hellävarainen ja luonnollinen tuoksu Ei aiheuta allergisia oireita sinulle tai koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.

Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri - ja lisäaineita, parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita),silikonia tai keinotekoisia hajusteita.

Jojoba

Shampoo sisältää jojobaa, Jojoba kasvi on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan. Jojobashampoo on mieto mutta erittäin tehokkaasti puhdistava. Se syväpuhdistaa sekä turkin että ihon, jättäen kiiltävän ja terveen turkin.

Shampoo sopii kaikille roduille, mutta on erityisen sopiva niille, joilla on ongelmia hilseen, kutiamisen tai muun ihoärsyksen kanssa. Jojobaöljy vapauttaa hilseen iholta, ja irroittaa pölyn ja lian. Jos lemmikillä on iho-ongelma, kannattaa shampoo jättää turkille muutamaksi minuutiksi ennen huuhtelua.

Shampoo on helppo huuhdella. Vaikka tuotteessa on jojobaöljyä, se ei jätä turkkia painavaksi tai vaikeaksi käsitellä.

Turkkiin jää upea kiilto ja shampoo antaa sille ylimääräistä piristystä.

Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) pH-arvo: 5,5-6

- Huppulaatua oikeaan hintaan
- Mieto mutta hyvin toimiva
- Erittäin edullinen käyttää, tiiviste (laimennus 1:10)
- Miellyttävä pehmeä vaahto
- Hellä, luonnolliset tuoksut
- Hypoallerginen sinulle ja lemmikillesi

Go to top