TUOTEMYYNTI

 

Koirapalvelu Origon valikoimista löydät monipuolisesti koiran hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti. Toimimme myös Ready Treat -palkkausautomaattien maahantuojana.

 

Origon pakastimesta löydät laadukkaat kotimaiset Hurja-lihapakasteet. Voit tilata kauttamme myös muita Hurja-sarjan tuotteita, mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koirasi suosikkituotteita. Isompia eriä ostaessasi kannattaa myös tehdä tilaus etukäteen, jotta saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

 

Voit tilata tuotteet pakasteita lukuun ottamatta myös postitse, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 6,90 € postikulut. 6 kg ja 12 kg ruokasäkit ovat tilaustuotteita, eikä niitä ole vakituisesti varastossamme. 6 kg ja 12 kg ruokasäkkien postikulut ovat 12,90 €.

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Koirapalvelu Origon toimitilat osoitteessa Koulutie 44, 35300 Orivesi ovat avoinna maanantaisin klo 15-18 ja keskiviikkoisin klo 8-10. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa ostoksille! Hieronta- ja ravitsemusneuvonta-ajat aina sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella.

Koirapalvelu Origon tuotteita voit tilata nyt myös DreamPetStoren kautta!

 

Ready Treat koulutuslaite koiran palkkaamiseen

Tulosta
Hinta
Myyntihinta 69,90 €
Alennus
Hinta / kg:
Kuvaus

Ready Treat Ver 2.0 on kauko-ohjaimen avulla toimiva koulutuslaite koiran palkitsemiseen. Laitteen avulla voit etäpalkata koiran oikea-aikaisesti oikein suoritetusta tehtävästä.

Laitteeseen sopii palkaksi mikä tahansa koirasi suosikkiherkku: erilaiset treeninamit, liha- tai juustokuutiot, kuivanappulat jne.

Aseta laite paikkaan, jossa haluat palkata koiran. Aseta valitsemasi herkut laitteeseen ja sulje luukku. Koira pääsee herkkuihin käsiksi vasta, kun avaat luukun kauko-ohjaimella.

Kauko-ohjaimen signaali kantaa vähintään 15 metriä, mutta maahantuojan testimittauksissa kantamaksi on saatu jopa 50 metriä. Laite toimii sekä sisällä että ulkona. Laitteen voi parittaa toimimaan yli 20 eri taajuudella, mikä mahdollistaa useiden laitteiden käytön samassa tilassa. Signaali kantaa myös oven läpi, mikä lisää laitteen käyttömahdollisuuksia.

Ready Treat on riittävän pieni myös mukaan otettavaksi. Sen mitat ovat 11,5 cm x 12 cm x 5,5 cm ja se painaa noin 200 g.

Myyntipakkaus sisältää:
- Kädessä pidettävä kauko-ohjain, joka toimii yhdellä 9V paristolla.
-Palkkauslaite, joka toimii kolmella AAA-paristolla.

Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Go to top