EMMI PET -SUUHYGIENIAPALVELU

 

  • Poistaa tehokkaasti hammaskiveä.
  • Ei rauhoitusta.
  • Ei doping-varoaikaa.
  • Hellävarainen käsittely koiran ehdoilla.
  • Vähentää tarvetta eläinlääkärin tekemille hammashoidoille.

 

 

Hammashoito ultraäänellä ilman rauhoitusta.

Emmi-Pet ei aiheuta kiillevaurioita ja on turvallinen käyttää myös nuorilla koirilla hammaskiven muodostumisen ehkäisyyn. 
Ultraääni poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse.
Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Huomioithan, että koiran täytyy olla yhteistyökykyinen, koska käsittely tehdään ilman rauhoitusta. 

Mikäli koirasi suussa ilmenee eläinlääketieteellistä hoitoa vaativia ongelmia, ei ultraäänihoitoa voida suorittaa, vaan ohjaamme koiran eläinlääkärille. Emmi Pet -suuhygieniapalvelu ei korvaa eläinlääkärin tekemiä hammashoitoja, mutta vähentää niiden tarvetta ja toimii hyvänä hoitomuotona eläinlääkärin tekemien hammashoitojen välissä.

 

Pidämme tarkasti huolta hygieniasta hammashoidon yhteydessä. Kaikki välineet steriloidaan aina käytön jälkeen.

 

Hinta: 75 €
Ylläpitokäynti 2-5 kuukauden sisällä ensimmäisestä käynnistä 40 €
Hammasharjan vaihtopää 5 €

 

Steriloimme hammasharjan vaihtopäät jokaisen asiakkaan jälkeen, mutta suosittelemme ensimmäisen käynnin yhteydessä ostamaan oman hammasharjan vaihtopään, jonka voit ottaa mukaan seuraaville käynneille. 

 

Ultraäänihammashoidon suosio on kasvanut nopeasti pienellä ajalla, mistä johtuen markkinoilla on hyvin laaja kirjo erilaisia palveluntarjoajia. Varmistathan aina, että hoidon tarjoajalla on Mustin Kerhon Emmi-Pet –pätevyystodistus. Mustin Kerhon laajassa koulutuksessa opiskellaan koiran ja kissan suun anatomiaa, suuontelon sairauksia sekä opetellaan Emmi Pet –ultraäänihammasharjan oikeaoppinen, turvallinen, ammattimainen käyttö. Lisäksi Emmi Pet -pätevyystodistuksen saaneet osaavat suositella sopivaa suun jatkohoitoa ja  tarvittaessa ohjata asiakkaan jatkohoitoon eläinlääkärille. Emmi-Pet -kouluttajana Mustin kerhon koulutuksissa toimii mastertason trimmaaja ja lemmikkien hammashoitaja Gabriela Jedrzejczyk Puolasta.  
Emmi Pet -pätevyystodistuksen saaneiden sertifioitujen ammattilaisten yhteystiedot löydät Mustin Kerhon sivuilta.

 

   

Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostitse:
p. 045 6100 184 tai info(at)koirapalveluorigo.fi

 

Esteen sattuessa, peruthan aikasi viimeistään 24 tuntia aiemmin. Peruuttamattomasta ajasta velotetaan täysi hinta.

 
Go to top